20. lokakuuta 2011

WIP: lots of stuff, part 1

Huomasin, että jonkin aikaa sitten lataukseen laittamani asut vanhuksille eivät toimineet edes itselläni, joten yritän jollakin tavalla korjata asian - jos olet ladannut asut, olen pahoillani tapahtuneesta, latauslinkki on tällä hetkellä poissa ja ilmestyy ehkä joskus, kun jaksan korjata tilanteen... Mutta pienellä tauollani ja syksyn ylioppilaskirjoitusten jälkeen olen saanut kasattua pari pientä projektia, joista on nyt luvassa hieman lisämakua.

Photobucket

Rakastan tätä tapettia, joka tuli Kaupunkikämppä -kamasetin mukana - mutta vain sinisenä, joten päätin ladata HomeCrafter Plus -ohjelman ja tehdä uudelleenvärjäyksiä! Tällä hetkellä setti on vielä kesken, sillä olen kokeillut vain paria värjäystä pelissä. Nämä ilmestyvät varmaan joskus ladattavaksikin, jos hyvin käy!

Photobucket

Yöelämää -lisäosan mukana tuli kunnon bileasu, jossa oli myös samanlainen ongelma kuin edellisessäkin: vain  sinisenä ollutta asua olisi halunnut nähdä muissakin väreissä. Ongelmana on vain se, että kiinnostus asua kohtaan jossain välissä lopahti. Plääh.

Photobucket

Nämä asut ovat vanhat. Laitoin blogiini joskus aikaisemminkin pientä esimakua näistä - mutta jossain välissä GoS -foorumille ehti ilmestyä erään käyttäjän tekemänä upeat uudelleenvärjäykset, joten tämäkin projekti on melkein yhtä kuin hylätty. Sitäpaitsi, olisin mielelläni vaihtanut tämän asun meshin toiseen, jossa noiden kenkien tilalla olisi ollut balleriinat...

1 kommentti:

  1. kivoja projekteja :-) erityisesti mua kiinnosti toi tapetti, toivottavasti pistät ladattavaksi niitä :-)

    VastaaPoista