31. maaliskuuta 2012

anybody out there?

Photobucket

Muistaako joku Roxannen? Ei varmaan, muttei se mitään. Onneksi olin laittanut tämän simin talteen ennen vanhan naapurustoni poistoa, sillä mielestäni Roxanne on aikas ihana. Tai ainakin ihana kuvattava. Hieman kosmeettista säätelyä tein Roxannen silmille, mutta muuten neiti on oma mahtava itsensä uusien lävistysten kera.

Varsinainen postauksen syy: pitäisikö kuvien olla teidän mielestänne isompia? Normaalisti muokkaan kuvieni kooksi 700x450, mutta pienennän ne vielä blogissani, sillä varsinkin pitkiä postauksia lukiessa kuvien lataus kestäisi ikuisuuden PNG-muodon takia. JPG-muotoon tallentaminen veisi jonkin aikaa, sillä käyttämälläni kuvanmuokkausohjelmalla ei saa säätämisestä huolimatta hyvälaatuisia kuvia, ja joutuisin täten käyttämään jo muokatut kuvat Gimpin kautta. Ihan siis lukijoiden katsomisiloa varten kuvat ovat pieniä. :D

Kuvanmuokkauksesta legacyyn; ajattelin jo tällä viikolla postata uuden osan, mutta se postaaminen taisi jäädä vain ajatuksen tasolle. Ugh. Muokkausta vaille siis seuraava osa olisi valmis. Välillä ei jaksa muutenkaan pelata, vaikka koulu ja kirjoitukset on jo ohi. Töissä käyminen syö ehkä vähän pelaamisen iloa, samoin kuin se, ettei paljon näe kavereita... 

Puran tunteitani nyt näemmä tänne sims-juttuihini, mutta tämä on varmaan vain väliaikaista. :D Ylioppilaskirjoituksetkin stressaavat vielä, vaikka ne on jo ohi! Olisi kiva tietää, pääsikö kaikista läpi. Tai no, uskonnosta olen kuulemma ainakin pääsemässä, mutta äidinkieli ja pitkä englanti on vielä selvittämättä. 



6 kommenttia:

  1. ei noissa pienemmissä kuvissa mitään vikaa ole, mutta jos huolehdit että kuvat pitäisi muuntaa jpg:ksi jos laittaisit ne isompina, niin mielestäni ei kyllä ole tarvetta. :D monissa blogeissa näkyy suunnilleen 600px levyisiä kuvia png-kuvia ja eikä niiden latautumista joudu odottelemaan kuin hetki:)

    ja muuten, en tiedä linkitteletkö muiden legacyja yms, mutta ajattelin nyt itse kunnostautua tällä saralla eikä sinua toivottavasti haittaa, jos linkitän oakleyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa, joten saa linkittää! :) Jos vain saan linkittää Nylundit, sillä itselläni on jo jonkin aikaa ollut tarkoitus alkaa linkittämään lukemiani legacyja tänne.

      Poista
  2. Minä! Minä muistan Roxannen! Oikea kaunotar :)

    Kuvasi ovat oikein nättejä pienempinäkin ja saahan niitä tarpeen mukaan klikkailtua isommaksi, jos haluaa. Itse tosin rakastan isoja kuvia, joten en ala vastustelemaankaan jos haluat vaihtaa suurempaan kuvakokoon, heh :D

    Seuraavaa LC päivitystäsi odotellen! Äläkä turhaan ota kirjotuksista enää mitään stressiä. Tässä vaiheessa ei taida voida tehdä asialle enää mitään, heh! :)

    VastaaPoista
  3. ROXANNE!!! Miten tavattoman mahtava nainen. Onko liikaa pyydetty, jos kysyn voisitko millään pakata Roxannen ja lähettää minulle jotain kautta? :0 Tai kertoa mistä tuo rakkaustakki on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, että huomasin sun kysymykses näin myöhään! Takki on täältä: http://www.modthesims.info/download.php?t=313180

      Lähetän Roxannen sinulle, kunhan saan SimPEn toimimaan. ;)

      Poista
  4. Kommentoin toista kertaa, koska unohdin kommentoida varsinaista asiaa. Kuinka noloa! Kuvat ovat loistavia juuri tällä hetkellä, no worries.
    No meikäläisen kone on jotenkin niin hyper ettei sillä kestä aikaakaan ladata .png -kuvia, joten mun mielestäni sillä muodolla ei ole väliä. .png -muoto on toki aina mukavampi, eikö vain totta ; )

    VastaaPoista