9. helmikuuta 2013

LC OAKLEY: TALOESITTELY NRO 1

 photo 1.png 

Hellurei! Lupasin tehdä taloesittelyn joskus kauan aikaa sitten, ja nyt yritän tehdä sen taas uudestaan. Kuvat ovat sitten vanhoja ja ajalta, jolloin talossa oli aikuisten lisäksi kaksi teiniä ja pikkutyttö.



 photo 2.png  photo 3.png  photo 12.png  photo 11.png  photo 17.png  photo 10.png  photo 9.png  photo 7.png  photo 8.png  photo 5.png  photo 4.png  photo 6.png  photo P1.png  photo P2.png

4 kommenttia:

  1. voi juku kiitos! nuo ikkunat ruokailutilan ja olohuoneen välissä ovat kyllä niin lempparit, että toivottavasti et pahastu jos käytän ideaa myös omassa pelissäni. :) talon ulkosivukin aiheuttaa alemmuuskompleksin miettiessäni omien simieni tyhjiä pihoja :D

    VastaaPoista
  2. Samaa kuin Melie, eli aivan ehdoton tuo pelin parhaiden ikkunoiden hyödynnys väliseinänä : D Saatan myös napata sen... ehkä... salaa! Ihanan avaria tiloja ja hempeää väritystä, taidan olla itse vähän väripommittaja. Taisin myös juuri rakastua tähän (http://s633.beta.photobucket.com/user/Norellah/media/LCOAKLEY/8.png.html) pelin mattoon kun näin sen tässä kuvassa!

    Hei nyt, ihan totta, se koiran ulkoilutus, oli pakko vielä tulla sitä ennen kommentoimaan superpikaisesti tätä : D Tulen takaisin kommenttipommittamaan myöhemmin.

    VastaaPoista
  3. (Sorisorisori, että kommentoin kirjoitukseen!) Mutta tosiaan, nyt kun pääsin pelikoneelleni himaan, sain etsittyä sinulle ne Tuukan hiukset ja paidan! Tuukan housut on siis Maxisin : )
    Paita on trappingin tekele: http://trappingdownloads.tumblr.com/post/35496094718
    & hiukset selenaq13: http://selenaq13.livejournal.com/124408.html

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia molemmille kommenteista! Ikkunatsydeemiä saa käyttää, en pahastu ollenkaan. :) Ja kiitoskiitoskiitos trukkis linkeistä, nyt pääsen latailemaan!

    VastaaPoista