13. joulukuuta 2013

LC OAKLEY: OSA 16OSAT: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 14 | 15 | 16 |
EXTRA 1 | EXTRA 2 |
KUVIA: 205 (PNG.)

Yay! Viime osastahan olikin vasta ikuisuus. Lukemaan, olkaa hyvät! Äänestys loppuu 20.12.2013!


Yliopistolla on ikuinen syksy!Arki kampuksella on todella kiinnostavaa...Suoraa puhetta, hyvä ettei tarvitse arvuutella tytön toiveita...


Tuttu tunne jokaisen koulupäivän jälkeen.
Titus teki myös tuttavuutta asuntolan vastakkaisen sukupuolen kanssa...Wuhuu. Junoa tällainen meno ei paljoa hetkauttanut.

Oakleyn bändi svengaa! Kuulosti ihan oikeasti hyvältä.


Felix, kampuksen uskottavin bodari.Ehkä nyt olisi hyvä aika vaihtaa ne balettitossut vähän machompiin.Ja sitten rohkeasti pyytämään tyttöä treffeille!


Ensimmäiseksi Felix ja tyttö-jonka-nimeä-en-muista ottivat parit yhteiskuvat...... ja sitten vähän lähempää kontaktia.


Felix: Njam njam, makoisaa niskaa...Cicero ja Titus, sukupolven suosiotavoitteiset, saivat paljon uusia tuttavia kampuksella (mikä tarkoitti sitä, että pojat toivoivat mahdollisimman paljon bestiksiä).


Veljen tukehtuminen pannukakkuun on aina naurunasia.


Juno tahtoi tehdä muodonmuutokset parille kampuksen opiskelijalle...


... mutta ensimmäinen asiakas sai kokea karmean kohtalon.


Toinen kerta toden sanoo!
... Why so serious?Random tyyppi: Sä teit musta kaljun!?11!!
Opiskelijoiden suosima kahvila Rusko.... Niin joo, Ciceron ja Junon lisäksi kahvilassa hengaili vain tämä tyyppi, koska mokasin jotenkin kahvitiskin. Eh. Hyvä minä.


Kirjasto, jossa ei myöskään ollut ketään. Missä ne bileet ovat?
Ohi kävellyt neitokainen oli Ciceron mielestä erittäin viehättävä.Lopulta koko keskustelu Annien kanssa kääntyi pussailuksi.

Aww. Lisää pusuja!


Cicero: Joo ei tässä mitään, olkaa niin kuin en nukkuisikaan omassa huoneessani...Meryl-tyttöystävä oli heti arvioimassa Tituksen habaa treenisalilla.Ah, siirappista lempeä...Tämä sim on liian söpö ollakseen totta.Juno tahtoi niin epätoivoisesti treffeille, että piti turvautua ennustajaeukkoon.Treffien lopputulos: ensisuudelma veljen makuusopissa. Nice.


Juno teki tuttavuutta mielellään myös muiden asuntolan herrojen kanssa, ja pelasti samalla myös erään herran kutrit.Jee. Salakuvaa suihkutiloista, nauttikaamme.
Cicero ei vieläkään ole osannut päättä, ostaako vai eikö ostaa.


Cicero ei ollut kovin hyvissä väleissä muiden sisarustensa kanssa tullessaan yliopistolle, mutta pian yhteinen sävel alkoi löytyä Junon kanssa.


Meryl: Grr, mun mies!


Kukaan ei sitten nähnyt mitään...


Juno ja herra-porkkanapää.Haistan romanssin.


Mikään ei häirinnyt näiden kahden elämää tällä hetkellä.


Juno oli tyytyväinen saadessaan käskyn jatkaa flirttailua!*WHOOSH* Teleporttasimme suudelman voimalla kahvilalle, joka toimii!

Kahvi ja hiki tuoksuivat, mutta treffit päättyivät kuitenkin onnellisesti.Ihana tukka. Missä käyt kampaajalla?Asuntolalla oli pieni rikkaruohoongelma... Felix, tee jotain.
Juno ja porkkanapää tulivat hyvin toimeen vielä treffien jälkeenkin.Porkkanapää: Kultsi, laita sitä ruokaa suuhun, ei mun päälle.


Juno rakastui tähän muodonmuutokseen... tai sitten muodonmuutoksen saajaan.


Erittäin suloinen Annie.Eikö kukaan opiskelija osaa käydä suihkussa?!
Kyllä täällä talossa osataan opiskella syömisen ja pussailun lisäksi!
Kukkaistyttö: Hello!
... Juokse vielä kun voit! Run, Flowergirl, run!
Molemmat pojat yrittivät parhaansa.


Juno to the rescue!Titus teki kärpäsestä härkäsen ja päätti vetää punatukan tappeluun. En kyllä vieläkään ymmärrä, miksi.
Voitto tuli!


MITÄ. EI. EIIIII.


Huoh, takaisin opiskelemaan...


Cheerleader: Nope.Cicero: Öhöm.Kampus täynnä nättejä blondeja.


Hetkonen, Felix, muistaakseni sinulla oli jo eräs tyttö... Äsh, anti olla. Belindalla ja Felixillä oli kaksi salamaa, kyllä se Felixin ja tytön-jonka-nimeä-en-muista yhden salaman voittaa.


Felix jäi sitten illalla kiinni, kun hän ja Belinda päättivät pussailla tytön-jonka-nimeä-en-muista makkarissa. Hyvin suunniteltu, Felix.
Kokki on ihan tulessa.Cicero hermostui hieman asuntolan viime hetkien tapahtumista.Meryl: Kultsi, sä haiset. Tee jotain asialle.


*BAM*


Titus: Kelpaaks, hani?

Cicero ja Felixin kehittivät vähän sisarussuhdettaan pelien ääressä.


Tyttö-jonka-nimeä-en-muista ei heti antanut anteeksi Felixille pettämistä.
Tyttö-jonka-nimeä-en-muista: Tiiätkös, nuo Oakleyn pojat on kuin rosvoja...


TJNEM: ... ne vie sun sydämen, ja sitten NE SYÖVÄT SEN. Niin kuin pannukakun.


*Kahisevaa*Junolla ei aina ollut onnea romantiikassa.


Pakollista opiskelua.


Porukan serkku, Grace Oakley, sai muuttaa samaan asuntolaan, koska en jaksanut pelata tätä tyttöä erikseen toisessa asuntolassa.Meryl: RUUUSUJAAAAAHHH.
Juno oli ihan pihkassa.


Felix päätti  neljäntenä vuonna kihlata rakkaan Belindansa.


Aww. Ujot simit ovat ihania!


Sitten nopeasti viimeiseen loppukokeeseen! Tuli pelattua tämä yliopistokierros nopeasti.


Ja läpi meni! Ocean ei voinut uskoa tätä todeksi.Belindakin tuli juhlistamaan Felixin valmistumista oman hattunsa kanssa.Felix ehti juhlien aikana painua nukkumaan, jonka jälkeen taksi saapuikin viemään aikuisen Felixin kotinaapurustoon.


Muut jäivät vielä bilettämään...


... Öh, ei kiitos, tuoksut lievästi sanottuna liiikaa porkkanoilta.Seuraavana iltana myös Titus ja Juno lähtivät kotia kohti...


... mutta kuka saa muuttaa perijätontille? Äänestys loppuu 20.12.2013!


4 kommenttia:

 1. Olipas aivan ihana osa! Kuvasi ovat niin kivoja ja simisi niin söpöjä, että melkein itkettää! :)
  Sain vihdoin ja viimein päätettyä, ketä äänestän ja annoin ääneni Felixille, vaikka sillä onkin aika vaikeasti toteutettava ja hassu elämäntoive. Felixillä on ihanan erilaiset kasvonpiirteet sisaruksiinsa verrattuna! Myös Felixin kummatkin rakkaat (myös se, jonka nimeä et muista:D) ovat oikeita kaunottaria!

  Musta tuntuu, että minun pitää napata tuolta nuo korvaavat kasvot, joita pelissäsi käytät, koska towniesi ovat mitä ihastuttavimpia! Otan tuollaisia piirteitä peliini ilomielin!
  Odottelen täällä jo seuraavaa osaa innolla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Felix oli meikäläisen toinen suosikki noiden kasvoonpiirteiden vuoksi, kaikki muut on niin samasta puusta veistettyjä. :)

   Poista
 2. Kaikki 16 osaa luettu, saanko rispektiä? 8) No okei okei, tykkään sun kirjotustavasta ja kuvaustyylistä ja ennen kaikkea; RAKASTAN sun simejä! Tykkään Felixistä ja Juno on mielenkiintonen tyyppi ;) Mä annoin myös ääneni Felixille, vaikka elämäntoive on vähän niin ja näin :D Silti tykkään Felixista eniten. :)

  Jatkoa odottelen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. RISPEKTIIIIIIIIIII ja iso kiitos! Juno ja Felix oli molemmat omia lemppareitani, Felix kasvonpiirteiden vuoksi ja Juno siksi, että olisi kiva päästä pelaamaan naispuolisella perijällä piiiiiiiiitkästä aikaa. :)

   Poista