22. maaliskuuta 2013

WIP: Maximiliana Dress

 photo nolla_zps9c474306.png 

Tahdoin vaatteita teinitytöille peliini, ja ajattelin kevään kunniaksi tehdä jotain mekontapaista. Teinien Kamasetin mukana tuli kivan mallinen mekko, jota aloin kuumeisena työstää. Mekosta tuli lopulta ihan kivan näköinen, joten ajattelin, että tämän voisi joskus peräti laittaa ladattavaksi! Mutta sitä ennen tarvitsisin hiukan neuvoja.



 photo yksi_zpsc5b3c96b.png 

Mekko kokonaisuudessaan. Alaosan kuvionti on erään H&M Muodin Kamasetin alaosasta. Ainoastaan kengissä on mekon alkuperäinen väri.

 photo kaksi_zpsb726acff.png

Tähän asti värejä on vain kolme. Ajattelin, että olisin tehnyt sarjan maanläheisissä väreissä olevia mekkoja, mutta olisiko sitten kivempi tehdä mekot sateenkaaren väreissä? Mekosta on myös oma versionsa aikuisillekin, olisiko tarvetta aikuisten gladiaattorihenkisille mekoille?

Ajatuksia, ideoita, anyone?

4 kommenttia:

  1. ehdottomasti haaleita värejä! :) nuo jo tekemäsi värit ovat ihania, en kannata mitään neonvihreitä tai sellaisia. :-D suloinen mekko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin kokeilla neonpinkkiä, mutta se ei sopinut yhteen ruskeiden kenkien ja vyön kanssa... :D Haaleita sekä maanläheisiä värejä siis luvassa!

      Poista
  2. Kirottua : D Etsin ihmeissäni latauslinkkiä, kunnes älysin katsoa uudelleen otsikkoa vain huomatakseni "WIP" -kohdan! Haluan nämä kaunistajat simnaisilleni nyt ja heti : D

    Mutta kysymyksestäsi... Kannatan samaa kuin Melie, haaleita ja maanläheisiä sävyjä, niistä meikäläinen pitää. (Pidän kyllä tietysti villimmistä väreistäkin, mutta aivan kaikki ei iske sateenkaaren sävyissä samalla lailla, etenkään niin kokonaisvaltaiset asukokonaisuudet kuin mekot.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi! :DDD Latauslinkki löytyy uudemmasta postauksesta.

      Poista