5. toukokuuta 2013

MAKEOVER TIME! PART 1

 photo bailu_zps559e1fcf.png

Olen pitänyt pientä hiljaiseloa pelaamisen parista, syynä sellainen hassunhauska juttu kuin elämä. Sen lisäksi myös inspiraationi pelaamisen ja rakentamisen kanssa on ollut jo pitkän aikaa hakusessa. Ajattelin kuitenkin, että ennen kuin etenen legacyssä tuoreella sukupolvella yliopistolle, harjoittelen vähäsen valmissimeillä! Annan valmissimeille pienet muodonmuutokset ja rakentelen ja sisustan vähän simien asuntoloita.

Ekana vuorossa on Bailuvaaran osakunta. En enää muista tyttöjen nimiä suomeksi, joten enklanti saa luvan kelvata ainakin vähäksi aikaa.



 photo bailuvaumlki_3ennen_zps8cf875c4.png  photo bailuvaumlki_3_zpsb943a419.png

DJ Verse, joka opiskelee kirjallisuutta. Tykästyin eniten DJ:n muodonmuutokseen, sillä pidän tuosta tukasta erittäin paljon!

 photo bailuvaumlki_1ennen_zps79b77443.png  photo bailuvaumlki_1_zpsdae04a5e.png

Sarah Love, pienestä kaupungista kotoisin oleva biologian opiskelija. Sarah seurustelee Matthew Hartin kanssa. Sarah vaikuttaa sellaiselta tyypiltä, joka on kaikkien kaveri. Jostain kumman syystä ajattelin koko ajan Carrie Underwoodin kappaleita Sarahia kuvatessa.

 photo bailuvaumlki_4ennen_zps781c5ae0.png  photo bailuvaumlki_4_zps0cdb5784.png 

Jessie Pilferson, mutruhuulinen psykologian opiskelija. Jessie haluaisi kuitenkin opiskella jotain urheiluun liittyvää, sillä hän tahtoisi olla urheilutähti! Tämä tyttö on myös kauhea tappelupukari, sillä Jessie alkoi heti painimaan taloon eksyneen lehmän kanssa. Jessie on myös kiinnostunut Sarahin poikakaverista...

 photo bailuvaumlki_2ennen_zps5e1a431c.png  photo bailuvaumlki_2_zps0f5bdcd1.png 

Viimeisenä talon outolintu Monica Bratford. Monican pääaineena on taide, mutta hän on kiinnostunut enemmän avaruudesta ja... kaikesta muusta eriskummallisesta!

Loppun vielä kuvat kahdesta muutoskohteesta, tyttöjen makuuhuoneista:

 photo bailuvaumlki_huone1a_zpsac9f61b9.png  photo bailuvaumlki_huone1b_zps7c774911.png 

Sarah ja DJ jakavat toisen huoneen talon kahdesta makuuhuoneesta.

 photo bailuvaumlki_huone2a_zpsb021d051.png  photo bailuvaumlki_huone2b_zps9486e797.png

Toisessa makuuhuoneessa asustavat Jessie ja Monica, vaikkakin Jessie ei oikein pidä Monican kaukoputkesta, joka vie ison tilan huoneesta. Siihenhän saisi vaikka meikkauspöydän!

2 kommenttia:

  1. ihania ja inspiroivia kuvia! arvaappa vaan kuka meni heti luettuaan itsekin muodonmuuttamaan pari yliopistolaista. lempparini on varmaankin dj, vaikka monicastakin hämmästyin! onko tuollainen muodonmuutos edes mahdollinen. :O
    eniten suu loksahti auki noita huoneita katsellessa. vau! ihan todella hienoa sisustamista, pakko tuntea vähän alemmuuskompleksia... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Eikä mitään alemmuuskompleksia, sillä mulle tulee itelleni pienet alemmuskompleksit kun katselen teikäläisen kuvia! :D Monicasta tuli ihmeellisesti aika suloinen. Lasit ja kampaus vähän hämäsivät, sillä Monicalla on todella nätit kasvonpiirteet.

      Poista