21. elokuuta 2013

they have arrived





Täytyy myöntää, että olen jonkin verran kiinnostunut tästä pelistä. Tykkään simien sarjakuvamaisesta ulkonäöstä, tunteiden vaikutuksesta pelaamiseen... ja talojen rakentaminenkin vaikuttaa kivemmalta. Naapurusto tuo mieleen New Orleansin.

 Kolmosta olen pelannut sen verran kuin läppärini sitä pystyi pyörittämään (eli erittäin kehnosti), vaikka siinäkin oli paljon kivoja ominaisuuksia, joita olisin kakkoseenkin toivonut. Erittäin konsolimainen vaikutelma nelosesta kuitenkin välittyy, ja vahvasti. Tärkein kysymys kuitenkin on, että minkälaisella koneella nelonen sitten toimisi hyvin? Kertokaa, mitä tykkäätte tai ette tykkää.

The Sims 4 ilmestyy vuonna 2014.

www.thesims.com

2 kommenttia:

  1. itse olin alussa lähinnä vihainen sims 4stä, sims2 henkeen ja vereen! :-D selasin kaikki tumblrissa toistuvat kuvat vain nopeasti ohi, sillä minusta ne muistuttivat liikaa sims 3sen simejä, ja sille pelille en kyllä lämmennyt yhtään.
    mutta sitten kun tulivat gifit ja videot... mielipiteeni kääntyi ylösalaisin! :D nyt en malta enää odottaa ensi vuoteen... ensi vuoteen?!
    olen myös aika täydellisesti pian hankkimassa uutta konetta, joten toivotaan että ei tulisi pelin pyörittämisen kanssa ongelmia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen, en ihan niistä ekoista kuvista innostunut... Mutta pidän kyllä näistä simeistä enemmän kuin kolmosen simeistä.

      Haaveilen itse myös paremmasta koneesta... ;)

      Poista