2. helmikuuta 2014

asdfghjkl, ja kone sanoi riksräkskräks

Ilmoitusluontaista asiaa!

Koneeni sanoin jo toisen kerran peliä pelatessani poks - jostain kumman syystä aina, kun pääsen legacy-perheessäni viidenteen sukupolveen, käy näin. Alan vahvasti epäillä, että kyseessä on kirous.

Tiedostot ja kuvat katosivat - tai no, onhan ne vielä kovalevyllä tallessa, ehkä ne saa sieltä kaivettua pois. Asentelen peliä ja lisäosia tälle uudelle koneelle vähitellen, mutta menee vähän aikaa ennen kuin alan taas pelailemaan oikein urakalla. En tiedä, mikä on LC Oakleyn kohtalo, mutta kohta alkaa tuntua siltä, etten legacya ala pelailemaan vähään aikaan... Ehkä BaCC olisi parempi vaihtoehto? ;)

9 kommenttia:

 1. en kyllä tiedä montaa asiaa jotka ketuttaisivat yhtä paljon kuin pelikoneen hajoaminen. :( mutta bacc kuulostaa erittäin hyvältä, suosittelen lämpimästi. :) oletko miettinyt millä säännöillä pelaisit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainiin, piti kysyä, asennatko simssiäsi nyt siis windows 8lle ja miten se sujuu? itselläkin nimittäin alkaa kohta olla kriittiset ajat tämän 4 ja puoli vuotta vanhan läppärin kanssa.

   Poista
  2. So far so good. Olen asentanut vasta peruspelin ja yliopiston, mutta yöelämää asentaessa tuli pieni probleema kun asennus jumitti 57 %:n kohdalla eikä ilmoittanut mitään, että pitäisi vaihtaa toinen asennuslevy. Yritän asentaa sitä uudelleen toisena viikonloppuna.

   Peli kyllä toimii kuin unelma - ei ole koskaan pyörinyt noin nopeasti meikäläisen peli! Ihan hirvittää. Ja bodyshop käynnistyy alle viidessä minuutissa, hui sentään.

   Ja bacc - en ole vielä miettinyt/katsellut sääntöjä, mutta se olisi kivaa vaihtelua kahden legacyn jälkeen... :)

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Itse en saanut Sims 2:sta toimimaan windows 8:lla.. Tai, noh, sain kyllä pelin käyntiin, mutta grafiikat ovat kuin kivikaudelta. :D Joten mulle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin antaa vanhan koneen pyörittää peliä, kunnes se päättää vetää viimeisetkin henkoisensa. :/

  Musta olisi surku, jos Oakleyt jäisivät kesken, mutta ymmärrän jos pelaaminen kaipaa hieman uutta innostusta! Suosittelen lämpimästi BaCCin aloittamista! Mulla ei ole ollut aikoihin pelatessa yhtä hauskaa, kuin nykyään BaCCia pelatessa. :)

  VastaaPoista
 3. Miss Sims 2014 starttaa jälleen! Tervetuloa osallistumaan tai äänestämään kierrosten alettua :) Harmi koneen puolesta!

  VastaaPoista
 4. Ehdit lähettää vielä tänään kuvasi uudelleen, jos haluat vielä mukaan! :)

  VastaaPoista
 5. Uusi kierros käynnissä Miss Simsissä! Tervetuloa äänestämään :)

  VastaaPoista
 6. Kolmas kierros Miss Simsissä on alkanut! Tervetuloa äänestämään! :)

  VastaaPoista